Reteta cu ceapa recomandata de Lidia Fecioru pentru diabetici

Bioenergoterapeutul a vorbit in emisiunea „Adevaruri ascunse” despre cum curata ceapa vasele de sange. Aceasta leguma este recomandata si pentru cei care vor sa isi regleze nivelul de zahar din sange.

Lidia Fecioru: ceapa curata vasele de sange

„O ceapa de marime medie, taiata in doua, se pune in tava si se pune la cuptor. Este buna pentru curatarea vaselor de sange, dar regleaza foarte bine problemele celor care au probleme cu diabetul si e foarte buna pentru reglarea zaharului in corp. La cuptor nu se arde decat uleiul ala”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Beneficiile cepei sunt recunoscute si de catre medici. Doctorul Diana Stuparu confirma spusele Lidiei Fecioru.

„Ceapa ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Consumareaa unei jumatati de ceapa cruda pe zi contribuie semnificativ la scaderea colesterolului, dar ajuta si in constipatie sau flatulenta.

Datorita continutului sau de crom, ceapa ajuta in diabet sau in prevenirea lui in sensul ca duce la scaderea nivelului de insulina din organism si creste toleranta la glucoza. Totodata, este un excelent diuretic, impiedicand retentia de apa in organism, ca sa nu mai amintesc despre faptul ca ceapa ajuta si la regenerarea parului prin aplicarea sucului de ceapa pe scalp de doua ori pe saptamana”