MARTURIE: Chuck Norris – Citirea Bibliei m-a adus din nou la Hristos

Chuck Norris continua sa fie una din figurile cele mai recunoscute din industria cinematografica, dar multi nu stiu ca el este de asemenea un urmas al lui Hristos, ce vorbeste deschis despre experienta lui ca si crestin.

„Eu mi-am predat viata lui Iisus la varsta de 12 ani. M-am si botezat la aceasta varsta. Si El crestea inlauntrul meu. Dar cand am avut ocazia sa merg la cruciadele pastorului Billy Graham, din pacate am avut putina treaba cu cinematografia”.

„Tot mai mult pierdeam legatura si din aceasta cauza mi-am pierdut prima mea familie”, a declarat la CBN News.

Chuck Norris s-a indepartat de Iisus dar a gasit drumul de intoarcere la Hristos cu ajutorul Bibliei. „Intotdeauna eram manios, aveam un gol enorm in inima mea si nimic nu ma facea fericit.

In cele din urma m-am casatorit cu o femeie tematoare de Dumnezeu si acasa ea citea Biblia in fiecare dimineata. Dupa un anumit timp ea mi-a zis: vrei sa citesc cu voce tare si pentru tine?”, a declarat actorul.

PROMOTED CONTENTMgid

Burta mare va disparea in 11 zile fara dieta sau antrenamente!

Beti o data si paraziti vor iesi in 30 de minute

Indeparteaza psoriazisul si petele rosii in 15 minute.

Psoriazis? Cautati optiunea de ajutor aici

8 lucruri secrete pe care barbatii le doresc

9 forme de picior si ce spun ele despre personalitatea ta
„Asa ca m-am asezat si ea a inceput sa citeasca Biblia pentru mine cu voce tare, in fiecare dimineata. In cele din urma i-am zis: acum lasa-ma sa citesc eu.

Asa am inceput sa citesc Biblia cu voce tare, ca apoi sa aud in inima mea ca Dumnezeu imi spune: Chuck, este momentul sa te intorci acasa si de atunci a trecut deja suficient timp. Acum inima mea este plina din nou”, a spus.

Chuck reveleaza de asemenea ca programul sau national de arte martiale se bazeaza in principiile crestine. „Filosofia artelor martiale se bazeaza fundamental in principiile Bibliei. Chiar daca nu vorbim despre Isus, putem vorbi de ceea ce Isus spune in Biblie.

Iubeste-l pe aproapele tau si fii o persoana buna. Chiar cand nu putem cita Scripturile, putem parafraza ceea ce spune Isus sau ceea ce spune apostolul Pavel, intr-o forma indirecta”.

Actorul spune ca tot succesul sau se datoreaza harului lui Dumnezeu. „Chuck tu esti barbatul cel mai norocos din lume. Esti campion mondial de karate si o stea de cinematograf si TV”, ii spun unele persoane.

„Cand mi se spune acest lucru zambesc deoarece norocul nu are nimic de a face cu aceste lucruri. Dumnezeu este cel ce are ceva de spus cu toate acestea”, a semnalat.

Ce puteti spune despre anumite „glume” din Internet ce spun ca Norris este suficient de puternic ca poate vindeca cancerul? Raspunsul lui Chuck este destul de singular: „A existat un om a carui lacrimi puteau vindeca cancerul sau orice alta infirmitate, inclusiv adevarata cauza a tuturor bolilor: pacatul.Sangele lui ne-a vindecat.

Numele lui este Iisus, nu Chuck Norris. Daca sufletul tau are nevoie de vindecare, reteta de care ai nevoie nu se gaseste in lacrimile lui Norris ci in sangele lui Isus”, conclude actorul.